Home Knihy Časopisy, magazíny Rozpočet - výkaz výměr pro svépomocnou výstavbu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Rozpočet - výkaz výměr pro svépomocnou výstavbu

Středočeský kraj
30. 11. 2018 - 19:08
500 Kč
Prodávající

Popis

Rozpočet pro svépomocnou nebo subdodavatelskou výstavbu umožňuje stavebníkovi vytvořit vlastními silami rozpočet stavby rodinného domu.
Svépomocný rozpočet obsahuje v tisku přes 1450 položek, které se na stavbě RD mohou vyskytnout.Tyto položky jsou rozděleny do stavebních dílů tak, jak budou chronologicky navazovat při stavbě samotné.Stavebník je pak s pomoci subdodavatelů oceňuje nebo vyškrtává.

Rozpočet samozřejmě obsahuje i stavební etapy v rámci technického zajištění budov TZB, což je elektro, topení, voda, odpady a další moderní technologie.

Rozpočet obsahuje velmi detailní rozpis položek, umožňující kontrolu nad cenami materiálu a prací.
Položky následují chronologicky v pořadí, jak roste celá stavba nebo její části včetně TZB. To umožnuje stavebníkovi dokonalou organizaci objednávek materiálů.Rozpočet obsahuje výpočet všech výměr RD.Jde o 15-20 základních výměr.Například obvod základů, jejich objem, plocha základové desky, plochy omítek,zdí, obkladů atd.Svépomocný rozpočet je detailní.Rozpracovává do nejmenších podrobností spotřební materiál, šrouby,závitové tyče, atd.Základní rozdělení je materiál/práce
Obsahuje i detailní dělení na jednotlivá patra a místnosti. (u SDK, obkladů, omítek,elektra, malování atd.)
Rozpočet má označení položek, ke kterým je potřeba revizní zpráva či tlaková zkouška-popř.jiný doklad ke kolaudaci RD, má plán důležitých kontrol konstrukcí před zakrytím z hlediska stavebního dozoru.
Samozřejmě obsahuje rozpis položek TZB voda,odpady,elektro,topení pro Vaše řemeslníky k doplnění, což je mnohdy neřešitelný problém i pro rozpočtářské profíky.
Stavební díl elektro obsahuje rozpis obvodů.Jde o unikátní rozpracování kabeláže Vašeho domu umožňující určit cenu elektroinstalace.
Ke každé položce je přiřazeno hodnocení pracnosti z pohledu svépomocné výstavby.
Umožní Vám spočítat stavbu velmi přesně ještě před samotnou investicí do nákladných projektů a dalších věcí a to včetně TZB.
Rozpočet obsahuje i velmi moderní technologie jako domovní automatizaci nebo solární systémy a tepelná čerpadla.
Má Chronologické řazení stavebních etap.Také umožňuje objednávat řemeslníky nebo materiál.Pokud stavebník postupuje podle rozpočtu, nemůže na nic zapomenout.
Po vyplnění a odsouhlasení se může stát cenovou nabídkou subdodavatele.
Je v tištěné podobě.Stavebník tak dostane k dispozici cca 1450 řádků k doplnění.Nemůže na nic zapomenout a pokud si svědomitě doplní výměry a reálné ceny, získá cenu svého domu.A to ještě před tím,než začne stavět.

Tím, že je rozpočet v tištěné podobě odpadají výdaje na rozpočtový program v ceně mnoha tisíc korun se kterým by svépomocný stavebník stejně neuměl zacházet a žádný rozpočet by zcela jistě nedokázal vytvořit.

Svépomocný rozpočet je vynikající pomůcka k zjištění ceny stavby ještě před jejím zahájením.

Rozpočet - výkaz výměr pro svépomocnou výstavbu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Janata
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!