Home Knihy Encyklopedie, odborné publikace Intenzivní péče v pediatrii autor Novák
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Intenzivní péče v pediatrii autor Novák

Jihomoravský kraj
18. 7. 2017 - 09:58
700 Kč
Prodávající

Popis

Dobrý den, nabízím k prodeji knihu Intenzivní péče v pediatrii. Ve 100 % jen ležela v knihovně,je již v knihkupectví vyprodána. Je možné osobní předání v Brně.

Kniha je v naší odborné literatuře první publikací zabývající se intenzivní péčí o děti. Intenzivní péče se stala důležitým oborem dětského lékařství. Autoři - pediatři a anesteziologové - jsou buď pediatrickými intenzivisty, nebo respektovanými odborníky v některé pediatrické specializaci (hematologie, nefrologie, dědičné poruchy metabolismu, endokrinologie). O významu intenzivní péče v pediatrii svědčí mimo jiné to, že mezi autory publikace je deset přednostů nebo primářů pediatrických klinik.
Některé kapitoly jsou i ve světové intenzivistické literatuře ojedinělé (intenzivní péče při dědičných poruchách metabolismu, týrané dítě, syndrom náhlého úmrtí, nozokomiální infekce, péče o dárce orgánů, chronická intenzivní a resuscitační péče, intenzivní péče při abúzu drog). I když jde o monografii, v níž je pozornost věnována patofyziologii a etiologii chorob a stavů, je kniha psána tak, aby plnila také úkoly příručky: přehledným členěním kapitol i množstvím obrázků, algoritmů a tabulek.
Kniha odráží stav intenzivní pediatrické péče v roce, kdy vychází. Je určena pediatrům, praktickým dětským lékařům, lékařům záchranné služby, anesteziologům, ale i lékařům ostatních oborů, kteří ošetřují děti ve vážném stavu (chirurgie, infektologie, popáleninová medicína).

Intenzivní péče v pediatrii autor Novák

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana Nosková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!