Home Knihy Encyklopedie, odborné publikace Sportovní rybaření : lov na položenou. Část II. Kolendowicz
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Sportovní rybaření : lov na položenou. Část II. Kolendowicz

Moravskoslezský kraj
3. 3. 2019 - 19:11
1 499 Kč
Prodávající

Popis

vázaná, pěkný stav, mám i spoustu dalších knih, při platbě předem poštovné doporučeně 59 Kč, osobní předání je možné v centru Ostravy; koukněte se i na další moje věci, díky! (AE3 TK)

V první části této knihy, volně navazující na předchozí díl, ze dočtete vše o nástrahách a návnadách. V druhé je detailně popsána taktika lovu těchto druhů ryb: ouklej, hrouzek, jelec, ježdík, plotice, perlín, cejn, cejnek, lín, kapr, amur, karas obecný, karas stříbřitý, jesen, tloušť, parma, ostroretka, podoustev, okoun, úhoř, mník, sumec, štika, candát. Na závěr knihy je několik stránek věnovaných rybářským soutěžím (LRU plavaná).
Celá kniha si zachovává rysy prvního dílu, tzn. stejná "kvalita" překladu a stejně vysoká úroveň textu, fotografií a kreseb. Opět je hlavní důraz kladen na plavanou, ale u jednotlivých druhů ryb najdete i popis lovu na rybičku, lov z hladiny, na boilies a pomocí feederového prutu. Kromě muškaření a vláčení je zde prostě všechno. Nemalou výhodou obou dílů těchto knih je to, že pocházejí z Polska, které je nám jak geograficky tak přístupem k rybolovu velmi blízké. Až na některé výjimky, jako jsou např. typická polská přírodní jezírka, vše, co je zde popsáno, platí i u nás.
Veškeré informace v této knize jsou objektivní a není zde místo pro sebemenší pochybnosti o jejich pravdivosti. Soukromé domněnky autorů byly vynechány, nebo jsou psány jako poznámky k textu a je u nich zdůrazněno, že jde jen o příklad a nemusí to tak být vždy.

Sportovní rybaření : lov na položenou. Část II. Kolendowicz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Richard Chmelař
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!