Home Knihy Encyklopedie, odborné publikace Různé knihy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Různé knihy

Středočeský kraj
13. 4. 2021 - 16:23
50 Kč
Prodávající

Popis

Prodám různé knihy:
*Medizinisches Koordinationstraining, Christian Chwilkowski - nová publikace vydaná v německém jazyce - 50 Kč
* Básnické dílo od K.H. Borovského.Rok vydání: 1962 Stav: viz foto, 50 Kč
* Historické pády a vzestupy od Baldwina Louise. Jedná se o neprodejnou zlatou prémii Knižního klubu, 50 Kč
* Geheimnisvolles Bangkok: 10 Tage durch die Stadt der Engel von Dr. Robert Frei. - nová, zavařená ve fólii, vydaná v německém jazyce.
50 Kč
*Plzeň ve fotografiích. Nová. Reprezentativní kniha fotografií Libora Sváčka, věnovaná metropoli Plzeňského kraje. Dva roky sbíral Libor Sváček materiál, aby mohla vzniknout tato reprezentativní kniha, jež opět přináší mimořádný zážitek milovníkům dokonalé fotografie a obdivovatelům architektury, jakož i všem, kdo se zajímají o metropoli Plzeňského kraje. Na 150 technicky i výtvarně precizních snímcích nám přední český fotograf představuje Plzeň v proměnách denních i ročních dob a nechybí ani mimořádné záběry centra města pořízené z neobvyklé perspektivy rádiem řízené helikoptéry. Kromě "tradičních" plzeňských pamětihodností autor zachytil i řadu důležitých společenských, kulturních a sportovních událostí. Krátké úvodní slovo k této nádherné knize napsal jeden z nejslavnějších plzeňských rodáků, umělec mnoha profesí - ale zejména básník a textař Jiří Suchý. 250 Kč.
*Humor Zenu -Henri Brunel. "Co je to Buddha?""Počkej, až nějaký bude, pak ti to povím."Humor patří k oblíbeným prostředkům zenových mistrů v boji proti utkvělým myšlenkám a v osvobozování naší mysli od zkostnatělých představ. V humoru je svoboda zenu, je to jiný způsob, jak pohlížet na bytí a jak vykládat svět.

Různé knihy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Silpy
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!