Home Knihy Knihy o zdraví Jak na bolest hlavy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Jak na bolest hlavy

Celá ČR
26. 2. 2019 - 15:19
400 Kč
Prodávající

Popis

Nová kniha o všem co potřebujete vědět o bolestech hlavy.

Naučte se porozumět vlastnímu tělu i zvláštnostem Vaší bolesti hlavy. Najděte si svoje provokační faktory. Vytvořte si svůj vlastní strategický plán „jak na Vaši bolest hlavy“.
Kniha má dva díly. V prvním shrnuje informace o bolestech hlavy z klasické medicíny. V druhém díle se pak zaměřuje na nefarmakologické (tzn. bez léků) strategie ke zmírnění bolestí hlavy a to jak z dlouhodobého hlediska (úprava životního stylu, vyloučení/omezení provokačních faktorů, využití minerálů, vitamínů a bylin) a také rovněž přináší tipy co dělat když už hlava zabolí. Obsahuje řadu praktických tipů a tipů z alternativní medicíny.
Kniha je napsána neurologem s dlouholetou praxí s bolestmi hlavy u řady pacientů dětských i dospělých, s vlastní zkušeností s bolestí hlavy a se zájmem o alternativní cesty léčení.
Kniha je v elektronickém formátu pdf. Součástí je (dobrovolný) pracovní sešit se systémem otázek, které Vás navedou k Vaším provokačním faktorům, obsahuje i tabulky k monitoraci bolesti hlavy, k identifikaci spouštěčů ve stravovacích návycích a škály.

Jak na bolest hlavy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Miroslava Muchová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!