Home Knihy Sci-fi, fantasy, hry na hrdiny Kronika rodu Spiderwicků - kniha první
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kronika rodu Spiderwicků - kniha první

Celá ČR
4. 2. 2017 - 15:39
45 Kč
Prodávající

Popis

Prodám Kroniku rodu Spiderwicků od Tonny DiTerlizzi a Holly Blackové - První kniha, klíč k určování kouzelných tvorů. Až na jeden odřený roh, je kniha jako nová. Uvnitř jsou nádherné ilustrace.
Vázaná, 128 stran. 2004 druhé vydání. Pro děti a mládež. V případě zájmu je možné zaslat více fotografií.
Tajemný starý dům, kam se přestěhovali sourozenci Graceovi s maminkou, vypadal jako "deset chatrčí nalepených jedna na druhé. Dům měl několik komínů a celou tu prapodivnost korunoval železný plůtek, který mu trůnil na střeše jako obzvlášť výstřední klobouk." V domě se začnou dít podivné věci. Dvojčata Jared a Simon a jejich starší sestra Mallory tuší, že tu nejsou sami. Potom Jared v podkrovní místnosti bez dveří, kam lze vstoupit jen pomocí výtahu na jídlo, objeví zatuchlý kufr s falešným dnem a v něm knihu se zažloutlými listy a s tajemným názvem: Klíč Arthura Spiderwicka k určování kouzelných tvorů kolem nás. Ano, jejich tušení se potvrdilo! Ve starém domě a jeho okolí se to hemží nejrůznějšími skřítky, šotky a dalšími nadpřirozenými bytostmi.
Série knih o dětech, které vstoupily do světa kouzelných tvorů, se setkala s nebývalým zájmem čtenářů v mnoha zemích. (www.kosmas.cz)

Kronika rodu Spiderwicků - kniha první

Zavřít Zavřít
Prodávající
Hana Svítilová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!