Home Knihy Válečné, vojenské knihy Komando padělatelů, Mrtvý na útěku, Konec černého vraha
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Komando padělatelů, Mrtvý na útěku, Konec černého vraha

Jihočeský kraj
20. 12. 2020 - 15:17
Dohodou
Prodávající

Popis

Prodám (i jednotlivě) tři staré brožované knihy: "Komando padělatelů", "Konec černého vraha", "Mrtvý na útěku". 1.kniha "Komando na útěku". Knihu napsal Adolf Burger a vydalo nakl. Naše vojsko v edici Magnet v roce 1983. Knoha pojednává o životě v koncentračním táboře a padělání peněz v KT. Je v pěkném,nepoškozeném stavu a má 125 stran + fotopřílohy.
2.kniha "Mrtvý na útěku" Knihu napsal Desider Galský. Pojednává o Martinu Bormanovi - doktor Mengele. Kniha má čtivý a napínavý spád. Je o útěku Martina Bormana z poválečného Německa, ale je to i neobvyklý dokument o zrůdnosti nacismu. Kniha je v pěkném,nepoškozeném stavu a má 190 stran + fotopřílohy. Vydalo nakl. Magnet v roce 1969, sv.4.
3.kniha "Konec černého vraha". Napsal ji Petr Kettner. Kniha oživuje historii odvážné akce(atentát na R.Heydrich) a dramatická osudy jejich aktérů (Gabčika, Kubiše a Opálky) a dalších parašutistů a odbojářů, kteří jim pomáhali. Knihu vydalo nakl. Magnet v roce 1971, sv.č. 7. Je v pěkném,nepoškozeném stavu a má 143 stran.
Nabídněte. Jarka Rodová

Komando padělatelů, Mrtvý na útěku, Konec černého vraha

Zavřít Zavřít
Prodávající
jarka rodova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!